Διώροφη κατοικία  340 τ.μ. σε οικόπεδο 2860 τ.μ. δίπλα από την  παραλία στην περιοχή της Επισκοπής στο νομό Μεσσηνίας. Αυτό εχει χτιστει σε επικλινή έδαφος  και είναι σε δύο επίπεδα: Το ανώτερο επίπεδο και το χαμηλότερο επίπεδο. Τέσσερα υπνοδωμάτια συνολικά, τρία στον επάνω όροφο και ένα στο κάτω επίπεδο.

Το ανώτερο επίπεδο (ισόγειο) 170 τ.μ. αποτελείται από την κουζίνα, το σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια με “μπάνιο”. Στο χαμηλότερο επίπεδο των 170 τ.μ. Υπάρχει η τέταρτη κρεβατοκάμαρα / δωμάτιο παιχνιδιών / αποθήκη, κεντρικό δωμάτιο θέρμανσης (καθορισμένο) Ο καθορισμένος χώρος για τη μονάδα κεντρικής θέρμανσης προς το παρόν χρησιμοποιείται ως αποθήκη, δωμάτιο δεξαμενών καυσίμων (ορίζεται) Προς το παρόν χρησιμοποιείται ως αποθήκη, δωμάτιο ντους, χώρος αποθήκευσης εργαστήριο, χώρος για ενα μικρό  σκάφος/βάρκα , στην περιοχή του γκαράζυπάρχουν ράφια και γάντζοι ρούχων / πετσετών, χώρος για φυλαξη ξυλων . Χώρος για δύο αυτοκίνητα. Ηλεκτρική μεταλλική πόρτα γκαράζ. Η πόρτα στο πίσω μέρος του γκαράζ οδηγεί στις σκάλες για το ισόγειο.

Ηλιακά πάνελ βρίσκονται στην οροφή συν μια δεξαμενή ζεστού νερού που τροφοδοτεί  το σπίτι. Η δεξαμενή νερού για την άρδευση του κήπου βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού , μαζί με σύστημα   αυτόματης άρδευσης , έχει σηπτική δεξαμενή η οπία βρίσκεται κάτω από την πίσω βεράντα και συνήθως αδειάζεται μία φορά το χρόνο.

Το οικόπεδο, που καλύπτει έκταση 2,860 τετραγωνικών μέτρων, εκτείνεται από το δρόμο προς την παραλία, χωρίς δημόσια πρόσβαση. Υπάρχει χώρος αναμονής / στάθμευσης μεταξύ του δρόμου και της (ηλεκτρικής) γκαραζόπορτας Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης επισκεπτών  Η παραλία είναι προσβάσιμη με διπλές μεταλλικές πύλες που επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση για κολύμπι,

Οι χώροι είναι πλήρως περιφραγμένοι και έχουν διάφορα δέντρα και ανθισμένους θάμνους, ελαιοδεντρα  (Κατά μέσο όρο, οι ελιές δίνουν 75 λίτρα λαδιού ετησίως) , λεμονιές , μπανανιά και συκιές. Επίσης, υπάρχει και δέντρο  αβοκάντο, ένας κήπος με βότανα και τρία παραγωγικά αμπέλια.

Property Price € 850,000.00
SKU: vl522

Property Features

Τοποθεσία ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Εμβαδό 340 τ.μ.
Εμβαδό οικοπέδου 2860 τ.μ.
Όροφοι 2
Τύπος ακινήτου ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Δωμάτια 4
Μπάνια 4
Κωδικός ακινήτου VL522

Property Description

DCIM100MEDIADJI_0001.JPG

DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

DCIM100MEDIADJI_0015.JPG

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG