Οικόπεδο 15.820 τ.μ. εκτός σχεδίου πόλεως στις Κιτριές  με ελαιόδεντρα με επιτρεπόμενη δόμηση 420 τ.μ. Με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα

Το γραφικό ψαροχώρι και η παραλία Κιτριές βρίσκεται 12 χλμ. Από την Καλαμάτα στα ανατολικά του Μεσσηνιακού κόλπου. Είναι μια μικρή παραλία με πράσινα νερά με βότσαλα και διάσπαρτα βράχια. Η βλάστηση είναι πλούσια στην περιοχή και φτάνει στη θάλασσα.

Η παραλία στο Kitries είναι κατάλληλη για οικογένειες που προτιμούν την ησυχία. Διαθέτει μερικές ξαπλώστρες και ομπρέλες και περιβάλλεται φυσικά από ταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ​​ψάρι στην παραλία.

Η διαδρομή από την κοσμική παραλία Σάντοβα μέχρι τα Kitries είναι πολύ πικατική. Περνάει μέσα από μικρά χωριά, αγγίζει τη θάλασσα και τους μικρούς κολπίσκους, ενώ περιστασιακά περνά μέσα από ελαιώνες και οπωρώνες. Ο δρόμος περνάει από τον μικρό οικισμό των Κιτριών και φτάνει στη θάλασσα και την παραλία στο Κιτριές.

Η παραλία στο Κιτριές αν και είναι μικρή, είναι γεμάτη επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κυρίως λόγω του φυσικού τοπίου που περιβάλλει αυτό το μικρό κολπίσκο.

Property Price € 150,000.00
SKU: PL066

Property Features

Τοποθεσία ΚΙΤΡΙΕΣ
Εμβαδό οικοπέδου 15820 τ.μ.
Τύπος ακινήτου ΟΙΚΟΠΕΔΟ
Κωδικός ακινήτου PL066
Availability ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Property Description