Καλωσήλθατε!

Καλωσήλθατε στον ιστότοπο της Hellas Homes. Πλοηγηθείτε ή αναζητήστε το νέο σας ακίνητο.

Σύνοψη των υπηρεσιών που προσφέρουμε

Κατασκευή εξοχικής κατοικίας σε δικό σας οικόπεδο

Αν έχετε οικόπεδο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της εξοχικής σας κατοικίας, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Κατασκευή εξοχικής κατοικίας σε οικόπεδα που διαθέτουμε

Η εταιρεία διαθέτει οικόπεδα σε οργανωμένους και εντός σχεδίου πόλης παραθαλάσσιους οικισμούς, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις υποδομές τις οποίες επιβάλλεται να διαθέτει ένας σύγχρονος οικισμός (δρόμους, ύδρευση, αποχέτευση λυμάτων με σύνδεση σε εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού, ηλεκτρικό δίκτυο, κοινόχρηστους και κοινοφελείς χώρους).

Πώληση έτοιμων εξοχικών κατοικιών

Η εταιρεία μας διαθέτει έτοιμες εξοχικές κατοικίες στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Εκτός από τις κατοικίες αυτές, η εταιρεία διαθέτει «υπό κατασκευή» εξοχικές κατοικίες. Οι κατοικίες αυτές βρίσκονται σε ημιτελή κατάσταση, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις δικές σας αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και τροποποιήσεις, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σας.

Διάθεση γης προς δόμηση

Αν δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην κατασκευή της εξοχικής σας κατοικίας στο άμεσο μέλλον, αλλά θα θέλατε να αποκτήσετε άμεσα οικόπεδο για την κατασκευή της, μπορούμε να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση για εσάς. Διαθέτουμε οικόπεδα σε οργανωμένους και «εντός σχεδίου πόλης» οικισμούς. Διατίθενται και οικόπεδα «εκτός σχεδίου πόλης», με δυνατότητα κατασκευής μεμονωμένων κατοικιών ή συγκροτημάτων.

Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης εξοχικών κατοικιών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες περιποίησης της εξοχικής σας κατοικίας, πριν την επισκεφθείτε.

Αναλαμβάνουμε την περιποίηση του εξοχικού σας πριν το επισκεφθείτε, ενώ αναλαμβάνουμε και την περιποίηση του κήπου σας (πότισμα, κλάδεμα και άλλες εργασίες).

Μπορούμε να αναλάβουμε για λογαριασμό σας τη συντήρηση της εξοχικής κατοικίας σας, μέσα και έξω, τον καθαρισμό της, την περιποίηση του κήπου και να σας παρέχουμε κάθε σχετική υπηρεσία, ώστε να είναι το σπίτι σας έτοιμο προς κατοίκηση, οποιαδήποτε στιγμή.

Ανάπτυξη μικρών ή μεγάλων οικισμών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός οικισμού. Αναλαμβάνουμε την ανεύρεση της τοποθεσίας δημιουργίας του, τη διενέργεια όλων των απαραίτητων μελετών και την υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής.

Ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας επενδυτικών προγραμμάτων

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναπτύξει ολοκληρωμένα οικιστικά προγράμματα, προγράμματα κατασκευής ξενοδοχειακών μονάδων και προγράμματα κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων κάθε είδους, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.